Friday, June 27, 2008

Före och efter

Vi har haft lite bloggpaus då vi har arbett hårt, 7-19 i flera dagar nu för att bli färdiga. Så att vi ocskå kan gå på ett välförtjänt sommarlov!

Kul med kommentar... Jag ser ju på "bloggräknaren" att några har hittat hit, hoppas fler vill lämna spår efter sig iform av kommentarer. Roligt för oss mattestudioarbetare att läsa :-)

Nu kör vi lite före och efter bilder, en riktig bildkavalkad. Det är inte helt klart men man kan se hur det är tänkt sig. Senare kan vi köra detaljbilder...


Som sagt så är det lite detaljer som inte är fixade än, b la. whiteboardtavlan är inte uppsatt och inte tidskriftshållarna. Belysningenär inte fixad, det gör vi i början av höstterminen med hjälp av elektriker. Jag vet, jag kan inte göra allt själv....

Här är före och efter bilder på PI-rummet (lilla rummet), visst är det skillnad?! Det känns riktigt bra med färgskalan som vi har använt oss av. Det ger ett mjukt och lugnt intryck, nästan fridfullt. Förhoppningsvis avspeglar det sig i eleverna sen när vi har större grupper här inne.

Vill också passa på att tacka Camilla som följt mig in i detta projekt med hull och hår. I snitt har vi jobbat 9 timmar per dag i två veckor. Ja med lite pauser och mat men ändå mycket hårt arbete så har vi lyckats bra. Några bra stödinsatser av Charles och Natalie men Camilla där var eviga dag. TACK!!!

Kram på er och trevlig helg!

No comments: