Wednesday, July 2, 2008

Sortering

Idag har jag haft hjälp av en gammal (ung) kär kollega, nämligen Anna. Hon har hjälpt mig mer än hon anar, så jag är mycket tacksam. Hon har nämligen sorterat upp alla lösa papper (stenciler) som var uppkopierade till matteveckan i slutet av maj. Jag har inte riktigt haft ork och lust att tag i högarna men hokus pokus och nu har Anna gjort det. Dessutom (!) har hon även sorterat in elevers arbeten i respektive mappar, ett stort jobb som tar mycket tid. DONE! Och ovanpå detta så är ju hon som vanligt mycket trevligt sällskap :-).

Så nu är det urtjusigt i hyllorna, alla hyllor är välsorterade och inga lösa papper dräller här. Hon har använt sig både av pärmar (brukligt) men även sig av de vackra tidskriftsamlarna som Natalie har så fint dekorerat. Tanken har varit att ge ett lyft till tidskriftsamlarna men ändå att de ger ett lugnt intryck i sin helhet.
Ett tips: fråga färg och tapethandlaren efter tapetböcker som är ur säsong och använd dig av olika vackra tapeter som ryggar på tidskriftsamlare. Höjer intrycket.


Fortsatt trevlig vecka med hopp om sol
/ J

No comments: